03
جمعه, می

برای پیشگیری از عفونت انگور قرمز و توت فرنگی استفاده کنید

محققان بتازگی اعلام کرده‌اند ترکیبات طبیعی موسوم به «فیتوشیمیایی» که در میوه‌هایی چون انگور و توت فرنگی یافت می‌شود به کاهش عفونت بویژه در میان افراد چاق کمک می‌کند.

افراد چاق بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، عفونت‌های باکتریایی و ویروسی قرار دارند، اما به گفته محققان، ترکیبات طبیعی موسوم به «فیتوشیمیایی» که در میوه‌هایی نظیر انگور و توت فرنگی یافت می‌شود به کاهش این ریسک کمک می‌کند.

سوزان زونینو، عضو گروه تحقیق از مرکز تحقیقات تغذیه انسان در کالیفرنیا، در مطالعه قبلی خود به رابطه بین خوردن انگور و پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع ۱در موش‌ها پی برده بود. حال وی دریافته است که مصرف انگور توسط افراد چاق می‌تواند منجر به کاهش سطح برخی از چربی‌های خاص مرتبط با بیماری قلبی در خون و کاهش ریسک ابتلا به عفونت‌ها شود. زونینو در مطالعه انجام شده با توت فرنگی هم به نتایج مشابهی دست یافت.

Articles about the Topic برای پیشگیری از عفونت انگور قرمز و توت فرنگی استفاده کنید